Categories

WELEDA Възстановяващ лосион за тяло с нар, 200 мл Pomegranate Regenerating Body Lotion

WELEDA Възстановяващ лосион за тяло с нар, 200 мл Pomegranate Regenerating Body Lotion
36,80 лв.

               Тип на кожата: зряла  кожа
 Активно предотвратява преждевременното стареене на кожата

              Akтивни съставки; 

масло от семена на Нар ( Punica Granatum) - Жълтото до червеникаво оцветено, относително вискозно масло от нар е богато на рядката пунинична киселина (ненаситена мастна киселина). Това скъпоценно растително масло притежава антиоксидантни свойства, подпомага регенерацията и е подходящо за суха, старееща и подложена на стрес кожа.

Сусамово масло - масло от семена на сусам (Sesamum Indicum ) - Сусамовото масло е идеално като масажно масло и за грижа за  суха кожа, но също и като агент за подхранване на косата. Той притежава добри антиоксидантни свойства и е отлично носещо масло за активните съставки. Той съдържа високо съдържание на ненаситени мастни киселини, като линолова и олеинова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено гама-токоферол).

              Weleda лосион за тяло съдържа чисти растителни масла, извлечени от слънчеви узрели семена и плодове, които са пълни с енергия и активни съставки. Тези масла, богати на незаменими мастни киселини, се усвояват изключително добре от кожата и стимулират естествения  регенеративен процес  за  красива кожа.   
              Този регенериращ лосион за тяло активно предотвратява преждевременното стареене на кожата. Скъпоценната формулировка -  масло  от   биологични семена от нар, масло от кайсиеви ядки и масло от ший,   стимулира обновяването на клетките и предпазва кожата от увреждане от  външни влияния. оставяйки усещане за кадифена  мекота. С  вдъхновяващ, чувствен аромат.

              Дерматологични тестове направени  след четири седмици на ползване  показват, че подновяването на клетките  се  повишава  с 39% *; 86% от хората потвърждават, че кожата става кадифено гладка,  62% твърдят, че  кожата се  усеща  осезаемо по-твърда.

              Начин  на  употреба; Приложение: Подходящ за ежедневна грижа за кожата. Попива лесно.
 Разклаща се  преди първата употреба. Дръжте под лек ъгъл, докато наливате.Дерматологично тестван.

              Сертификати; Offizielles Label: NATRUEFirmeneigenes Label: Vegan

            

              Производител; Weleda AG, Schwäbisch Gmünd