Categories

ВИТЕЛА ВЪРСИ ГЕЛ 100 ml Vitella Versi

ВИТЕЛА ВЪРСИ ГЕЛ 100 ml Vitella Versi
21,50 лв.

                             Дерматологичен гел Vitella Versi е предназначен за грижа за кожата по цялото тяло. Помага за справяне с кожни проблеми, главно причинени от дрожди. Основните проблеми са tinea versicolor (Pityriasis Versicolor) и себорея (себореен дерматит).

                            Показания; Tinea versicolor, себорея

                            Активни съставки: Octopirox, ихтиол

                           Начин  на употреба; Прилагайте върху  засегнатата област веднъж на ден. Втрийте в кожата (1-2 минути). Преди да използвате продукта, препоръчваме да се измие кожата с душ гел Mediket Versi. Използвайте Vitella Versi за период от 3-4 седмици и след това Mediket Versi за още 4-5 седмици.

                           Използвайте Vitella Versi за лечение на кожни проблеми, свързани с Tinea versicolor. Препоръчваме ви да използвате  Vitella Versi  гел заедно с Mediket Versi  душ гел от гамата Mediket, който почиства кожата и скалпа на хора, страдащи от кожни проблеми.

За разлика от душ гел Medtek Versi, обаче, гелът за тялото Vitella Versi остава да действа върху кожата и се измива следващия път, когато се измивате.

                       Vitella Versi  гел съдържа octopirox и ихтиол, които заедно с други съставки  осигуряват грижа за кожата и премахване на появата на сърбеж в областта  Tinea versicolor (Ptyriasis versicolor). Тези вещества също така предотвратяват сърбеж в резултат на кожни проблеми, например себорея или атопия. Octopirox ограничава увеличаването на производството на дрождени клетки и бактерии, което в по-големи количества може да доведе до появата на люспести петна по кожата и други проблеми. Дрождите (malassezia furfur or pytirosporum ovale) също предизвикват тъмни или леки белези по кожата по време на tinea (pityriasis). Ichthyol  действа като противовъзпалително, антипролиферативно и антибактериално средство и намалява производството на себум. Когато се използва редовно, Vitella Versi изсветлява тъмните петна по кожата. Белите петна  изчезват при слънчеви бани, когато гелът се използва редовно.

                         Продуктът е дерматологично тестван.

                        Препоръчваме да се консултирате с дерматолог, ако подозирате, че имате дерматологично заболяване. Същото важи и ако петната по кожата ви не изчезват. 

                         Производител; Benemedo GmbH, Switzerland