Categories

ТАМПОНИ О.В. КОМФОРТ НОРМАЛ Х 32 o.b.® ProComfort™ Normal

ТАМПОНИ О.В. КОМФОРТ НОРМАЛ Х 32 o.b.® ProComfort™ Normal
9,20 лв.

 С тампоните o.b. Comfort ще се чувствaте чиста, защитена и свободна по време на месечния си цикъл.  

                    o.b.® ProComfort™ осигурява лесно поставяне и изваждане чрез покритието си SilkTouch™ и надеждна защита чрез революционната технология DynamicFit™ с 3D разширяване, която се адаптира към тялото ти след поставяне и помага за ефикасно разпределяне на течността в тампона чрез взаимно свързани каналчета. o.b.® ProComfort™ Super  е идеален за дни със силно течение.

                     Технологията DynamicFit™ с 3D разширяване се адаптира към тялото ти след поставяне, а уникалните взаимно свързани каналчета улавят течността, помагат за ефикасното ѝ насочване нагоре и осигуряват надеждна защита и спокойствие.

                     o.b.® PRОCOMFORT™ не е само за момичетата, на които им идва за първи път. Той е за всеки, за когото лесното поставяне и изваждане са приоритет, а това е особено чувствителна тема през по-леките дни.

                     o.b.® PRОCOMFORT™ се предлага с различни абсорбиращи свойства, за да отговори на твоите лични нужди от защита – в зависимост от силата на течението. Ние  препоръчваме винаги да се  използва тампон с най-малка абсорбираща сила според нуждите на  менструалното течение. Абсорбиращата сила на тампона е обозначена на опаковката чрез броя капчици.

                Абсорбиращата сърцевина на тампоните o.b. е направена от нишки изкуствена коприна, произведени по специална патентована технология. Вътре в тялото ти тампонът действа като гъба: абсорбира и задържа течността, докато се напои изцяло. Той започва да тече, когато капацитетът му да абсорбира се изчерпи. Тампонът не може да спре цикъла ти или да му повлияе по някакъв начин.Тампоните трябва да се сменят редовно! Кога е време за нов тампон зависи от интензивността на течението и от размера на тампона, който си избрала. През първите дни на цикъла, когато течението е най-обилно, вероятно ще трябва да сменяш тампона на всеки три до шест часа. Когато течението намалее, ще ти бъде достатъчен тампон с по-малък размер (например o.b. comfort или o.b. mini), който можеш да използваш за шест до осем часа.Винаги отстранявайте последния тампон в края на цикъла.

Johnson & Johnson Gmbh, Germany