Categories

НАТУРАЛАКС 3 С АЛОЕ 430 mg 20 kaпс. Nature's Way Nurturalax 3 with Aloe

НАТУРАЛАКС 3 С АЛОЕ 430 mg 20 kaпс. Nature's Way Nurturalax 3 with Aloe
7,00 лв.
5,80 лв.

 Естествената формула на Nature’s Way – Naturalax 3, съчетава извлеци от най-добри съставки като алое ферокс (латекс), кора от американски орех, семена от копър, корен от джинджифил, кора от каскара саграда и листа от малина и мента. Суплементът има силно антиоксидантно действие, повлиявайки директно върху вредното въздействие на свободните радикали. Редовният прием на Naturalax 3, засилва имунните защити на организма по съвсем естествен начин. Съставките в продукта поддържат нормалното състояние на клетките и противодействат на умората. Naturalax 3 действа силно очистително и слабително, подпомагайки изхвърлянето на ненужните вещества от тялото.

             Действие; Антиоксидантно действие. Подкрепя нормалното състояние на отделителната система и стомашно-чревния тракт. Подкрепя функциите на имунната система.

              Дозировка; За възрастни и деца над 15 години по 2 капсули на ден. За деца от 12 до 15 години по 1 капсула на ден. Не се препоръчва за деца под 12 години.

              Състав в  2  капсули ;Смес от: алое ферокс (латекс) американски орех (кора) копър (семена) джинджифил (корен) каскара саграда / зърнастец (кора) малина (лист) мента (лист) 

              Не използвайте при диария и болки в коремната област. Продуктът може да влоши тези състояния. Консултирайте се с лекар в случай на диария, бременност, кърмене или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

              Производител;Nature’s Way products, Inc, USA

Customers who bought this item also bought