Categories

Масажно масло лавандула 140 ml Lavender massage oil

Масажно масло лавандула 140 ml Lavender massage oil
12,50 лв.

                         РЕЛАКСИРЩО АРОМАТНО МАСЛО ЗА ТЯЛО И БАНЯ с масло от лавандула

                         100% натурален продукт. 

                         Съдържа чисти натурални масла от сладък бадем, жожоба, сусам, пшеничен зародиш, както и етерично масло от лавандула (Lavandula Vera), здравец и портокалови масла.

                         Релаксиращото ароматно масло за тяло „Лавандула“ прави кожата мека и еластична, а съдържащото се в нея масло от лавандула има успокояващ ефект при физическо и психическо изтощение и стрес. Действа като  антидепресант, като премахва усещането за безпокойство. Той е добър антисептик при различни възпаления, зачервяване, изгаряния (включително слънчево изгаряне), ухапвания от насекоми. В комбинация с масло от здравец, ефектът му като антидепресант  се засилва .

                        Приложение: Релаксиращо ароматно масло от лавандула за тяло може да се нанася директно върху кожата по време на къпане, което му позволява да престои 3-5 минути, за да позволи на етеричните масла да проникнат в кожата, след което измийте тялото си с топъл душ. Сложете 10 мл. (около 1 супена лъжица) във ваната. Прониква в кожата, правейки я по-гладка. Маслото може да се нанесе директно върху тялото с леки масажни движения веднага след душ, докато порите все още са разширени, за да позволят на етеричните масла да проникнат през кожата. Използва се след къпане вместо овлажняващ лосион. Има омекотяващ и овлажняващ ефект. Не омазнява кожата.

                        Маслото от лавандула дава усещане за свежест и приповдига духа.

                        Без изкуствени аромати и консерванти.

                        Предпазни мерки за безопасност: Преди употреба тествайте поносимост към етеричните масла на гърба на ръката   си.

                        Да не се използва от бременни жени.

Производител; Zaria Aroma ltd, Bulgaria