Categories

Les 3 Chenes БИО ГУАРАНА за тонус и поддържане на нормално тегло 30 амп. SLIMNESS GUARANA

Les 3 Chenes БИО ГУАРАНА за тонус и поддържане на нормално тегло 30 амп. SLIMNESS GUARANA
46,00 лв.

                            За поддържане на нормално тегло 

                            Активни съставки; ефикасна комбинация от 250mg екстракт от органична гуарана, която съдържа 35mg кофеин (тонизира и енергизира) и 214mg екстракт от органичен зелен чай, който съдържа 10mg EGCG (епигалокатехин галат) – основна съставка на зеления чай, подпомагаща процеса на разграждане на мазнини, натрупани в мастните депа на  клетките и поддържане на нормално тегло.

- ОРГАНИЧНА гуарана, титрирана в кофеин за тонус на тялото, подпомага базовия и мастния метаболизъм, оказва благоприятен ефект на процеса на поддържане на нормално тегло;

- ОРГАНИЧЕН зелен чай, в изключителна концентрация, титриран в EGCG и кофеин, чието действие върху процеса на на поддържане на нормално тегло е доказано. Зеленият чай благоприятства базовия метаболизъм и поддържа нормално нивото на мазнините, като дава енергия на мускулите и нормализира разпространението на мастните клетки. Накрая, EGCG, с неговата антиоксидантна сила, благоприятства стреса и доброто физическо състояние на вашето тяло.

- БИО Гуарана за поддържане на нормално тегло съдържа още ОРГАНИЧЕН ананас и ОРГАНИЧНА папая. Органичните ананас и папая, богати

                           Начин на употреба: Да се взима по една ампула на ден, самостоятелно или с голяма чаша вода. Отлагането на неразтворено съдържание в ампулата е нормално. Разклатете добре преди употреба.

                            Състав(за 1 ампула от 10 ml.): Вода(QSP, 10 ml.); сироп от агаве*(Agave syrup) (8% ,800mg.); концентриран сок от ананас* (5.45 %; 545 mg.); екстракт от гинко билоба*(Ginkgo biloba) (5 %;500 mg.); екстракт от сарацин (елда)*(Fagopyrum esculentum) (5 %;500 mg.); пюре от папая (2.27 %; 227 mg.); екстракт от глог*(Crataegus monogyna) (0.7 %; 70 mg.).

*Продукт от биологичното земеделие – Сертификат от ECOCERT SAS-F32600

                                Производител; Laboratoire les 3 CHENES, France

Customers who bought this item also bought