Categories

КЕЛО КОТ ГЕЛ 6g KELOCOTE SCAR GEL

КЕЛО КОТ ГЕЛ 6g KELOCOTE SCAR GEL
27,70 лв.

              Kelo-Cote е патентован силиконов гел за лечение и премахване на хипертрофични и келоидни белези.Kelo-cote се използва за предотвратяване, намаляване, подпомагане и лечение на келоидни и хипертрофични белези, произтичащи от общи или козметични проблеми, нараняване или изгаряния, белези от акне и белези от бременност.

              Kelocote® помага за лечение, намаляване, предотвратяване и омекотяване на стари и нови белези. Kelocote® е патентован локален силиконов гел за лечение и превенция на анормални белези под формата на хипертрофични белези и келоиди.

              Kelocote® е най-ефективният продукт за лечение на белези на пазара днес и е най-рентабилен, нанася се на много тънък слой.

               Активни съставки; Polysiloxanes, Silicon Dioxide

               Силиконът е клиничен златен стандарт за лечение  и превенция на белези, демонстриращ клинична ефикасност спрямо всички  форми на локално лечение и се препоръчва от “Международната консултативна група за управление на белези” като средство на избор на лечение при:

• Линейни хипертрофични белези
• Келоиди
• Широкообхватни  белези от изгаряния

Kelo-cote® се използва успешно и за лечение на белези в резултат на травма, изгаряния и операция.

                Ползи:
- Самостоятелно изсъхва на невидим, дишащ  слой за 4-5 минути
- Осигурява еластична защита
- Прозрачен силиконов гел без мирис
- Приложение два пъти дневно
- Намалява болката, сърбежа и обезцветяването
- Използва се при стари и нови белези
- Козметика или слънцезащитен крем могат да се използват, след като гелът изсъхне.

                Начин на употреба:  За най-добри резултати  Kelo-cote® се прилага два пъти дневно (сутрин и вечер) върху чиста суха кожа  в продължение на  60-90 дни. По-големите и по-стари белези може да отнемат повече време и се препоръчва по-продължителна употреба, ако все още не се наблюдава подобрение след първите 90 дни.  След като изсъхне, Kelo-cote® може да бъде покрит с дрехи, слънцезащитни  препарати или козметика.
Kelo-cote® не трябва да се използва на наранена кожа. 

               Kelo-cote® се превърна в средство на избор за лечение  след лазерна терапия, употребата  е особено ефективна за намаляване и елиминиране на еритема (зачервяване), свързано с дерматологични лазерни процедури и химически пилинг.

               Белези от акне: Kelo-cote® е използван ефективно за лечение на белези, получени от акне и варицела. Въпреки това, Kelo-cote® не е показан за употреба при активно акне.
              След операция: Можете да започнете да прилагате Kelo-cote след като всички конци са  отстранени и раната вече не кърви.
              Инфекция: Ако е налице инфекция, лекувайте я преди започване на лечението с Kelo-cote. Не използвайте друг продукт под кело-cote. Прилагането на лекарства върху Kelo-cote няма да има ефект, защото, по дизайн, няма да може да премине през мембраната Kelo-cote.

Производител; Sinclair Pharmaceuticals Ltd.