Categories

ГРИПОВИТ ДЖУНИЪР 10 сашета Gripovit JUNIOR

ГРИПОВИТ ДЖУНИЪР 10 сашета Gripovit JUNIOR
6,30 лв.

                     Хранителна добавка, допринася за доброто здраве и имунитет през студените месеци и в сезона на грипа. Притежава приятен аромат на горски плодове и е богат на витамин С и цинк.

                      Активни съставки; , стрити на прах плодове на касис (Ribes Nigrum); изсушен сок от плодове на малина (Rubus idaeus); екстракт от плодове на бъз (Sambucus nigra) (1,9-2,3:1); регулатор на киселинност: лимонена киселина (Е330), витамин С (L-аскорбинова киселина);  цитрусови биофлавоноиди (Citrus aurantium).

                      Показания: Допринася за доброто здраве и имунитет през студените месеци и в сезона на грипа. Притежава приятен аромат на горски плодове и е богат на витамин С и цинк.

                      Действие: Плодовете на бъза съдържат аминокиселини, захариди, рутин и голямо количество витамин С. Витамин С и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система и за защита на клетките от оксидативeн стрес. Биофлавоноидите допринасят за неутрализирането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и за улесняване на усвояването на витамин С.

                     Дозировка и начин на приложение: Съдържанието на едно саше се разтваря в чаша (150 ml) топла или студена вода. Препоръчителна доза: 1 саше на ден. Продуктът се препоръчва за деца на възраст над 3 години.

                    Състав; захар, стрити на прах плодове на касис (Ribes Nigrum); изсушен сок от плодове на малина (Rubus idaeus); екстракт от плодове на бъз (Sambucus nigra) (1,9-2,3:1); регулатор на киселинност: лимонена киселина (Е330), витамин С (L-аскорбинова киселина); аромат; антислепващ агент: калциев фосфат; цитрусови биофлавоноиди (Citrus aurantium); цинков сулфат.

                     Производител; Natur Produkt Zdrovit Sp. z o.o.