Categories

CATTIER БИО Реминализираща паста за зъби с мента 75 ml DENTARGILE Mint Refreshing

CATTIER БИО Реминализираща паста за зъби с мента 75 ml DENTARGILE Mint Refreshing
Manufacturer: Pierre Cattier SAS
12,60 лв.

       НОВА ФОРМУЛА БЕЗ ФОСФАТИ - Обогатена с глина и етерично масло от мента, допринася за свежия дъх на устата, за здрави зъби и добрия тонус на венците.

 АКТИВНИ СЪСТАВКИ Зелена глина, Етерично масло от био мента. 

СВОЙСТВА Пастата за зъби DENTARGILE Rafraîchissant подсилва емайла на зъбите, спомага за премахване на зъбния камък и освежава трайно дъха от устата, благодарение на нейната формула, обогатена с глина с комплексен минерален състав и с етерично масло от мента с освежаващи и антисептични свойства. Морската сол, богата на олигоелементи, подобрява тонуса на венците.

СЪВЕТИ ПРИ УПОТРЕБА Използвайте DENTARGILE най-малко два пъти на ден след хранене. Поставете една доза от пастата върху четката за зъби и търкайте с нея от външната и от вътрешната страна, а така също и по горната повърхност на зъбите в продължение минимум на две минути. Правете малки въртеливи движения от венците към зъбите. Четкайте и езика, за да освежите дъха.  

 ВАЖНО: Съдържа МЕНТА, НЕСЪМВЕСТИМА С ХОМЕОПАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ!

Сертификати; CosmebioCosmebioEcocertEcocert

Състав; Aqua, Sorbitol, Silica, Mentha Piperita Extract *, Illite, Glycerin, Carrageenan, Sodium Cocoyl Glutamate, Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Mentha Arvensis Oil, Sodium Chloride, Aroma, Mentha Piperita Oil*, Citric Acid, Sodium Benzoate

* Съставки от биологично земеделие
99% от всички съставки са от естествен произход
10% от всички съставки са от биологично земеделие

Производител; Pierre Cattier SAS