Categories

АСТАРТЕ 14 капс. Astarte

АСТАРТЕ 14 капс. Astarte
11,90 лв.

               ASTARTE е иновативен продукт, съдържащ четири щама млечнокисели бактерии, предназначен за възстановяване и поддържане на нормален баланс на вагиналната флора и предотвратяване на дисбаланс.

               Akтивни съставки; Живи млечнокисели бактерии (Lactobacillus crispatus LBV88, Lactobacillus rhamnosus LBV96, Lactobacillus gasseri LBV150, Lactobacillus jensenii LBV116); фрукто-олигозахариди.

               Действие;  ASTARTE допринася за възстановяване и поддържане на баланса на чревната и вагинална микрофлора, като по този начин се поддържа нормалното функциониране на урогениталната система.

               Astarte е продукт, съдържащ четири щама млечнокисели бактерии, специално предназначени за комфорт на жените. Astarte допринася за възстановяване и защита баланса на чревната и вагиналната флора, както и за поддържане на нормалната функция на урогениталната система. 

               Дозиране; За перорално приложение. По 2 капсули на ден, приемани за предпочитане преди храна с чаша вода или друга течност.за предпочитане преди храна с чаша вода или друга течност.

               За правилното използване на продукта е препоръчително да следвате съветите на лекаря.

               Съхранение; : Продуктът съдържа живи млечнокисели бактерии, чувствителни към топлина; съхранявайте продукта далеч от влажност, при температура не по-висока от 25 ° C.

               Производител; Montavit Ges.m.b.H., Austria