Categories

5-ХИДРОКСИТРИПТОФАН 100 mg 30 капл. Webber Naturals 5-HTP Extra Strength Enteric Coated

5-ХИДРОКСИТРИПТОФАН 100 mg 30 капл. Webber Naturals 5-HTP Extra Strength Enteric Coated
13,30 лв.

                   5-HTP (5-хидрокси-L-триптофан) е аминокиселинен предшественик на мозъчния химичен серотонин.Формулата на  Webber Naturals съдържа 5-HTP, извлечен от семената на африканско растение Griffonia simplicifolia и се използва за подпомагане на баланса на настроението за подобрено емоционално здраве. Тази формула може да се използва и за облекчаване на симптомите на фибромиалгия.

                    Активна съставка; Всеки таблетка съдържа:
5-HTP (L-5-хидрокситриптофан) (Griffonia simplicifolia) (семена) 100 mg

                   Препоръчителна употреба;Помага за насърчаване на здравословния баланс на настроението.

                   Нуждаете се от помощ за подобряване на вашето емоционално здраве? Изпробвайте 5-HTP. 5-хидрокситриптофан (5-HTP), когато е получен в диетата, е получен от триптофан, основна аминокиселина и е предшественик на важния мозъчен химичен  медиатор  серотонин. Въпреки това, лошите хранителни навици и стресовият начин на живот могат да доведат до понижени нива на серотонин, който се смята, че играе важна роля за регулирането на настроението, съня и апетита.

Произведена  чрез извличане от семената на африканското растение, Griffonia simplicifolia, 5-HTP от Webber Naturals е ценна хранителна добавка, която безопасно и ефективно повишава нивата на серотонин. Оптималните нива на серотонин в мозъка предизвикват успокояващ ефект върху хората и те са по-фокусирани, отзивчиви, не жадуват сладкиши и храни с високо съдържание на въглехидрати и са способни да спят добре.

Въз основа на обширни изследвания може да се каже, че серотонинът играе значителна роля при депресия, безсъние, затлъстяване, фибромиалгия и мигрена.

                    Дозиране; 

За добро настоение: по 1 каплета 2 пъти дневно с храна. Използвайте минимум  1 седмица за видим положителен ефект.

За добър сън: по 1 каплети с храна 30-45 минути преди лягане.

За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум  2 седмици за видим положителен ефект.

                    Предимства;

Ентерично покрити, за да се осигури освобождаване в тънките черва и да се сведе до минимум всеки потенциален стомашен дискомфорт
Лесни за преглъщане капсули

                    Друи съставки; Двуосновен калциев фосфат дихидрат, пречистена вода, микрокристална целулоза, ентерично покритие (пречистена вода, етилцелулоза, средноверижни триглицериди, олеинова киселина, натриев алгинат, стеаринова киселина), покритие (въглехидратна смола, глицерин), растителен магнезиев стеарат (смазка).

Производител; WN Pharmaceuticals Ltd, Canada